Siirry suoraan sisältöön

Koulutukset syksyllä 2023

  • tehnyt

Kerho järjestää nyt syksyn 2023 aikana kaksi kurssia sekä näyttelytreenit mikäli osallistujia riittää. Kurssit siirrettiin keväältä syksyyn vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Koulutukset pidetään Munkkiniemessä Nuottapolun kentällä. Varaathan paikkasi siis pian!

Harrastuskoiran pohjataidot

Kurssi on suunnattu noin 6 kuukauden ikäisistä koirista aina 1,5 ikävuoteen saakka, joilla ei ole aiempaa harrastustaustaa, mutta on jo joitakin arjen taitoja hallussa. Kurssilla käydään rally-tokon ja tokon pohjataitoja, erilaisia palkkaustapoja ja alokasluokkien tehtäviä. Kouluttajana Niina Korhonen.

Kurssikerrat keskiviikkoisin 30.8. / 6.9. / 13.9. / 20.9. / 27.9. klo 18-19.

Kurssin hinta jäsenille 50 € ja ei-jäsenille 100 €

Rally-Tokon alkeiskurssi

Kaikille avoin rally-tokokurssi, jossa pääsee tutustumaan rally-tokoon harrastuslajina. Arkitottelevaisuuden taidot on hyvä olla hallinnassa kurssille tullessa. Kouluttajina Auli Paananen ja Maria Konsin-Palva.

Kurssikerrat tiistaisin 29.8. / 5.9. / 12.9. / 19.9. /26.9. / klo 18-19

Kurssin hinta jäsenille 50€ ja ei-jäsenille 100 €

Näyttelytreenit

Kerho järjestää avoimet näyttelytreenit säävarauksella torstaina 7.9. klo 17:30 3-8 koirakolle. Mikäli sää ei treenejä salli, siirretään ne torstaille 14.9. Kouluttajana toimii Auli Paananen.

Treenin hinta jäsenille 10 € ja ei-jäsenille 20 €

Kuulostiko näistä joku sinulle ja koirallesi sopivalta kurssilta? Ilmoittauduthan siinä tapauksessa koulutuksiin sähköpostiin: munkinseudunkk@gmail.com.

PSST! Treenaamme talvella ATD:n hallissa Konalassa omatoimivuorolla rally-tokoa ja tokoa. Mikäli sinua kiinnostaa tiedustelethan asiasta lisää. Tämä edellyttää kerhoon liittymistä ja nykyisiä jäseniä tiedotetaan vielä erikseen tarkemmista ajoista.

Nähdään treeneissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *