Siirry suoraan sisältöön

Kerhon toiminta ja talkoot 2023

  • tehnyt

Kerhon sääntömääräinen vuosikokous pidettiin 14.3.2023. Kokouksessa käytiin läpi tilinpäätös, toimintakertomus sekä talousarvio tälle vuodelle. Todettiin, että kerhon talous on hyvässä tasapainossa. Kerholle valittiin myös uusi hallitus. Hallituksen kokoonpano säilyi muilta osin samana, mutta viestintävastaavana aloitti Janina Rajala Mariia Kornevitsin jättäytyessä pois hallituksesta.

Jäsenmaksu 2023

Vuosikokouksessa päätettiin jäsenmaksun suuruudeksi tälle vuodelle 30€. Maksathan kerhon jäsenmaksun 15.5.2023 mennessä kerhon tilille: FI12 5721 7720 0199 85. Käytä maksaessasi viitenumeroa 5555.

Kentän talkoo 8.5. klo 18-20

Perinteinen Nuottapolun kentän talkootyö pidetään maanantaina 8.5. klo 18-20. Kentän talkoisiin toivotaan mahdollisimman suurta osanottoa, jotta saadaan kenttä treenikuntoon mahdollisimman tehokkaasti. Varaathan mukaan oman haravan, mikäli mahdollista. Voit ilmoittautua osoitteeseen: munkinseudunkk@gmail.com. Tervetuloa!

Royal Canin Show -koiranäyttelytalkoot 12.-14.5.

Kerho osallistuu tänäkin vuonna Royal Canin Show’n järjestelyihin. Näyttelyt järjestetään Tuomarinkylän vinttikoirakeskuksessa. Talkoovuorojen doodle-listat on jaettu treeniporukoiden WhatApp-ryhmissä. Mikäli pääsisit auttamaan viikonlopun aikana edes vähäksi aikaa, ole yhteydessä sähköpostilla munkinseudunkk@gmail.com. Kerho pyrkii järjestämään talkoissa aktiivisille maksuttomia koulutuksia. 

Kerhon toiminta

Tänä vuonna pyrimme seuraamaan kerhon jäsenten osallistumista yhdistyksen toimintaan. Tavoitteena on palkita aktiivisia osallistujia erilaisilla maksuttomilla koulutuksilla tai alennuksilla harrastustoiminnasta. Tällä tavalla koitamme kannustaa kaikkia osallistumaan kerhon toimintaan mahdollisimman aktiivisesti!

Toivotko kerholta jotain kurssia tai toimintaa? Tuo ehdotuksesi ja toteutussuunnitelma hallitukselle ja katsotaan, löytyisikö meiltä resursseja järjestelyihin. Ole valmis myös itse olemaan aktiivinen, jos haluat toiveidesi mukaista toimintaa järjestettävän!

Avainsanat: